Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament arranja el passeig de Pau Claris per millorar els accessos i diferenciar les zones d'ús

Escoltar

L'Ajuntament arranja el passeig de Pau Claris per millorar els accessos i diferenciar les zones d'ús

L'Ajuntament ha començat els treballs per arranjar el passeig de Pau Claris, situat entre el Camí del Mig i el carrer d'Alarona. El projecte té com a objectiu millorar els accessos i definir les diferents zones de l'espai d'acord amb el seu ús: camí de pas per a vianants, zones de descans o de jocs.

L'Ajuntament ja havia arranjat l'any passat l'accés al passeig des del Camí del Mig. L'àmbit afectat pel nou projecte ocupa una superfície de 1.934 m2 i està format per un paviment de sauló amb una zona central de descans situada davant de la porta del CEIP Camí del Mig.

Els treballs que s'han començat a executar permetran separar l'espai en dues zones molt diferenciades, mitjançant l'ampliació del tram de jardinera que ja es va instal·lar amb la millora de l'accés del Camí del Mig:

  • a l'àmbit situat més a prop dels habitatges hi haurà un camí lineal de sauló, de 3 metres d'ample, que connectarà amb el Camí del Mig i el carrer d'Alarona, i una vorera de 4,20 metres d'ample que permetrà l'accés a les escales dels edificis;
  • a l'àmbit que limita amb el col·legi Camí del Mig, s'arranjarà i anivellarà la zona de descans, renovant el mobiliari urbà, i es delimitarà una nova pista pavimentada amb formigó, tocant al carrer d'Alarona, que permetrà jugar a bàsquet i fer activitats diverses.

Es mantindrà gran part de l'arbrat existent, substituint els exemplars que no estiguin en bones condicions. Es contempla una nova xarxa de clavegueram que permetrà el desguàs de tot l'àmbit. També està previst renovar l'enllumenat.

Els treballs d'arranjament tenen un cost total superior als 114.000 euros: una part dels treballs els executa l'empresa Transport i Excavacions Mataró, SL, amb un pressupost de 57.491 euros; la renovació de l'enllumenat, que executa l'empresa SECE, SA dins un projecte més ampli tindrà un cost aproximat de 18.500 euros; i per últim, l'enjardinament de la zona i la col·locació del mobiliari urbà aniran a càrrec del Servei de Manteniment amb un pressupost de 38.500 euros.

Mentre durin els treballs, aproximadament durant 3 mesos, l'accés al passeig quedarà tancat.