L'Ajuntament reforma el pati de Can Marchal per ampliar la zona d'estada

El Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament ha començat les obres de remodelació del pati de Can Marchal. L'actuació suposarà l'ampliació de l'espai d'estada i lleure d'aquesta zona verda.

El pati està dividit actualment en dos nivells: a la part superior hi ha una làmina d'aigua i a la part inferior, amb paviment de sauló, hi ha el mobiliari urbà i jocs infantils. Els treballs consisteixen en l'enderroc de la font i la substitució del sauló de tota la plaça, a més de la plantació de tres nous arbres (til·lers) a la part superior de l'espai.

El mur existent al voltant de la zona de bancs es pintarà i s'hi col·locarà planta enfiladissa. També es canviaran de lloc dues mèlies. A la zona de jocs, es col·locarà un tancament de fusta, es substituirà un joc de molla que està deteriorat per un de nou i s'instal·larà una nova estructura per enfilar-s'hi. A més, es col·locaran dos bancs nous i dues papereres.

L'actuació, que executen l'empresa Excavacions i Transports Mataró i personal del Servei de Manteniment i Serveis, té un pressupost de 27.318 euros. Es preveu que les obres estiguin acabades a finals de juny.