Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament signa un conveni amb l'empresa VisualSonora per a la realització del festival 'Mataró, Cruïlla de Cultures 2006'

Escoltar

L'Ajuntament signa un conveni amb l'empresa VisualSonora per a la realització del festival 'Mataró, Cruïlla de Cultures 2006'

El Patronat Municipal de Cultura (PMC), l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i l'empresa VisualSonora SCCL han signat avui un conveni per a la realització del festival "Mataró, Cruïlla de Cultures 2006" promogut i organitzat per la Casa de la Música Popular. El festival tindrà lloc a diferents indrets de la ciutat del 23 de juny al 23 de juliol.

El conveni l'han signat el president del PMC, Jaume Graupera; la presidenta de l'IMPEM, Alícia Romero; i el representant de la cooperativa VisualSonora SCCL, Jordi Herreruela.

El document, que té una vigència fins al 31 d'octubre d'aquest any, recull els compromisos del PMC i de l'IMPEM per donar suport al festival i l'atorgament d'una subvenció per al seu funcionament, així com les obligacions del beneficiari. Pel que fa a les subvencions, el PMC farà una aportació màxima de 60.000 € i l'IMPEM es compromet amb una subvenció de 29.000 €.

Així, el PMC aportarà els serveis i infraestructures necessaris per a la realització de les activitats previstes en el programa del festival. El PMC gestionarà les cessions del Teatre Monumental, Parc Central, Platja del Varador i Pati de Can Marchal i s'ocuparà a cada concert de la instal·lació dels escenaris, taquilles i vestuaris; subministrament elèctric; dotació de banys i neteja de l'espai entre d'altres. També s'encarregarà de coordinar els serveis municipals i la Policia Local.

L'IMPEM participarà en part de la campanya de promoció del festival i en fer una anàlisi estadística sobre els assistents als actes del festival, aquesta informació permetrà adequar les futures campanyes de comunicació del festival. I a més assumirà el pagament de les despeses generades pel preventiu sanitari acordades.

El conveni estableix que VisualSonora serà qui contractarà els artistes; gestionarà la promoció i la producció del festival; els equips tècnics de so i llum; la gestió del servei de bar de tots els actes; la venda d'entrades i la contractació del corresponent preventiu sanitari en cada espectacle, entre d'altres acords.