Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres en un tram de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch provocaran afectacions al trànsit durant 5 mesos

Escoltar

Les obres en un tram de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch provocaran afectacions al trànsit durant 5 mesos

Avui dilluns, 13 de març, el Servei d'Obres ha començat les obres a l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, entre l'avinguda de La Gatassa i el carrer de València. Les obres consistiran en la instal·lació d'un nou col·lector de l'empresa municipal Aigües de Mataró SA i la posterior reurbanització del vial. Els treballs tindran una durada aproximada de 5 mesos i comportaran importants afectacions al trànsit de la zona.

Un nou col·lector d'aigua

Els treballs per a la instal·lació del nou col·lector i de la renovació del vial formen part de les obres de reurbanització de l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, en el tram comprès entre l'avinguda de la Gatassa i la ronda de Bellavista, que es van iniciar el passat mes d'octubre. Aquest projecte també inclou la reurbanització de les places de Tomàs Ribas i Julià i d'Isla Cristina, així com la conversió d'un tram del carrer de Sicília en zona de vianants.

El nou col·lector quedarà instal·lat entre l'avinguda de la Gatassa i el carrer de València. En els trams intermitjos es construiran nous pous de registre i al llarg de l'avinguda es construiran nous embornals sifònics amb bústia de recollida d'aigües i reixetes que es connectaran a la nova xarxa. La xarxa d'aigua potable es renovarà amb un nou tub d'abastament i amb noves escomeses.

Aquesta obra forma part de la primera fase del Pla director del clavegueram de Mataró.

Afectacions al trànsit i canvis en el Mataró Bus

Les obres provocaran afectacions al trànsit de la zona i modificacions en el recorregut de les línies 1 i 2 del Mataró Bus durant aproximadament uns cinc mesos.

Així, l'avinguda de Josep Puig i Cadafalch, entre l'avinguda de la Gatassa i el carrer de València, quedarà tallada els cinc mesos i en els dos sentits.

Com a recorreguts alternatius que estaran senyalitzats s'estableixen:

. Direcció Argentona:
1- Avinguda de Josep Puig i Cadafalch € passeig de Ramon Berenguer III € ronda de Josep Tarradellas.

2- Avinguda de Josep Puig i Cadafalch € passeig de Ramon Berenguer III € carrer de València € avinguda de Josep Puig i Cadafalch.

. Direcció centre de la ciutat:
Ronda de Josep de Tarradellas € passeig de Ramon Berenguer III € avinguda de Josep Puig i Cadafalch.

El carrer de Sant Joan Bosco canviarà de sentit per tal de poder accedir a la part de dalt del carrer del Rosselló. També el tram del carrer del Rosselló, entre els carrers de Sant Joan Bosco i de Mallorca, canviarà de sentit.

La parada de taxi situada a la plaça d'Isla Cristina es traslladarà a l'avinguda de la Gatassa a tocar del Parc de Cerdanyola.

Pel que fa al Mataró Bus, les línies 1 i 2 es veuran afectades:

. Línia 1, direcció Estació Renfe
Modificació del recorregut: després de la parada de l'Escola El turó, es continuarà per la ronda de la Roca Blanca, ronda de Bellavista i ronda de Josep Tarradellas on recuperarà el seu recorregut habitual.

S'anul·la la parada del carrer de Queralbs, de la plaça de la Gatassa i la del Parc de Cerdanyola. I s'instal·la com a parada provisional la de la ronda de la Roca Blanca (de la Línia 2).

. Línia 2, direcció La Llàntia
Modificació del recorregut: després de la parada del col·legi Salesians, es passarà per l'avinguda de Ramon Berenguer III, carrer de València i ronda de la Cerdanya, on recuperarà el seu recorregut habitual.

S'anul·la la parada de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró i la del Parc de Cerdanyola. I s'instal·len com a parades provisionals la del carrer del Rosselló i la del carrer de València (de la Línia 1).