Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espectacle flamenc 'Biznagas' arriba a Mataró amb motiu del Dia d'Andalusia

Escoltar

L'espectacle flamenc 'Biznagas' arriba a Mataró amb motiu del Dia d'Andalusia

El Foment Mataroní acollirà demà divendres a les 22 h l'espectacle flamenc "Biznagas". L'espectacle es representa a la ciutat amb motiu del Dia d'Andalusia que se celebra el dimarts 28 de febrer.

"Biznagas" és una producció que corre a càrrec de l'"Agencia Andaluza para el Desarrollo Flamenco" de la Conselleria de Cultura de la Junta d'Andalusia i compta amb la col·laboració de "Málaga Flamenco", la Diputació de Màlaga i els ajuntaments de les localitats que visitarà l'espectacle: Mataró, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Blanes i Saragossa.

L'espectacle reuneix 23 artistes malaguenys que homenatgen a les músiques flamenques naturals de Màlaga i a les figures de Ramón Montoya i Isaac Albéniz, entre altres personatges de la història flamenca i cultural d'aquesta província. El ball el protagonitzaran Susana Tamarit i Sergio Aranda i el grup Solera Chica. Les històries, els pregons i els versos seran representats per l'actor Antonio Salazar.

També hi participaran els cantants hereus d'el Piyayo, la Repompa, el Canario o la Trini juntament amb les escenes de l'escriptor Serafín Estébanez Calderón o els versos de Salvador Rueda i al piano hi serà Enrique Bazaga que rememorarà als mestres clàssics Celedonio Romero i Eduardo Ocón. La Panda de Verdiales de Santo Pita posarà la nota de l'ancestral folklore popular malagueny.