Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull les Finals de les Lligues Catalanes de Voleibol 2006

Escoltar

Mataró acull les Finals de les Lligues Catalanes de Voleibol 2006

La Federació Catalana de Voleibol ha escollit Mataró per ser la ciutat organitzadora de les Finals de les Lligues Catalanes de Voleibol 2006 que se celebraran el proper cap de setmana, els dies 10 i 11 de juny. La candidatura la van presentar l'Associació Esportiva Boet Mataró i el Patronat Municipal d'Esports (PME). Els partits es disputaran al Poliesportiu Eusebi Millán.

Les Finals de les Lligues Catalanes de Voleibol reuniran 32 equips d'arreu de Catalunya tant masculins com femenins de les categories infantil, cadet, juvenil i sènior. Al llarg dels dos dies es disputaran 16 finals i després de cada partit es farà l'entrega de premis.

Els horaris dels encontres del dissabte seran a les 9.30, 11.15, 13.00, 16.15, 18.00 i 20 h; i el diumenge a les 9.30, 11.15 i 13.00 h.

Els equips de Mataró disputaran els seus partits:

. Dissabte: AE Boet Mataró B, 16.15 h
. Dissabte: AAV Cirera, 20.00 h
. Diumenge: AE Boet Mataró A, 13.00 h

El voleibol de Mataró aquest any ha tingut una bona temporada: els dos equips sènior femenins de l'AE Boet Mataró han aconseguit l'ascens en els Campionats de Catalunya, el sènior A s'ha classificat per a la final de la seva categoria i el sènior B està a semifinals. A més, l'equip femení de l'Associació Amics i Veïns de Cirera també tenen possibilitats de classificar-se per jugar la final.

L'organització de les Finals de les Lligues Catalanes cada any es fa en una ciutat diferent, l'any passat es van celebrar a Sant Boi del Llobregat.