Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mossos d'Esquadra i Policia Local desallotgen tres immobles municipals del centre

Escoltar

Mossos d'Esquadra i Policia Local desallotgen tres immobles municipals del centre

Durant el matí d'avui, 12 de juny, i en compliment de l'ordre dictada pel Jutjat número 1 de Mataró, agents de Mossos d'Esquadra de Mataró (amb el suport d'unitats d'intervenció de la regió policial) i de la Policia Local de Mataró, han procedit al desallotjament de tres immobles de titularitat municipal situats al centre.

Es tracta de la finca situada al carrer de Santa Maria número 20, propietat de l'Ajuntament, i dels immobles adjacents corresponents als números 26 i 28 d'El Carreró, que són propietat de l'empresa municipal PUMSA.

Les tres cases estan situades a l'illa urbana de Can Cruzate, un indret de 975 m2 que serà objecte en un futur d'un procés de remodelació i transformació arquitectònica que dotarà al centre de nous habitatges de lloguer a preu assequible (amb algun tipus de protecció pública), comerços i equipaments.

En el moment de la intervenció policial es trobaven a un dels esmentats immobles dues persones, Joan S.P. i Ruth L.D., que han estat identificades. El desallotjament ha tingut lloc entre les 6.00 i les 7.00 hores i s'ha desenvolupat amb total normalitat.

En les hores següents al desallotjament, una brigada d'operaris ha realitzat treballs tancament de les finques per intentar evitar que tornin a ser ocupades.