Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró col·labora amb Red.es per acostar a les pimes catalanes els avantatges de les TIC

Escoltar

TecnoCampusMataró col·labora amb Red.es per acostar a les pimes catalanes els avantatges de les TIC

El pròxim dimarts, 19 de desembre, a partir de les 12 hores, tindrà lloc a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (Av. Puig i Cadafalch, 101-111) la jornada "Polígonos en Red, el poder de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'empresa", a la qual estan convocats empresaris de petites i mitjanes empreses (PIMES) de tota la província. La presidenta del TecnoCampusMataró, Pilar González-Agàpito, el gerent de competitivitat i innovació de Red.es, Francisco Javier García Vieira, i el director d'Innovació del CIDEM, Carles Fradera, seran els encarregats d'inaugurar la jornada.

Amb un plantejament participatiu i dinàmic, en aquesta sessió de treball s'oferiran exemples d'èxit de com l'adopció de les TIC a l'empresa augmenta la productivitat i la competitivitat, junt amb propostes de solucions tecnològiques concretes.

Aquesta jornada s'emmarca en el programa "Polígonos en Red", una iniciativa dirigida a fomentar la incorporació de les TIC en les pimes assentades en polígons industrials, especialment aquells amb baixa penetració de les noves tecnologies. Tot això forma part del Plan Avanza, el projecte que ha posat en marxa el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç a través de l'entitat pública Red.es per al desenvolupament de la Societat de la Informació i de convergència amb Europa i entre les Comunitats Autònomes.

Les inscripcions a la jornada són gratuïtes i poden fer-se al telèfon 902 20 66 20 o via web.