Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una empresa ubicada a la Incubadora guanya un dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació

Escoltar

Una empresa ubicada a la Incubadora guanya un dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació

La Diputació de Barcelona va donar a conèixer ahir els guanyadors de la 7a edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona. L'empresa mataronina Innova IT, presentada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), han estat la guanyadora del Premi a la Iniciativa Empresarial amb el millor sistema de gestió de la qualitat, dotat amb 9.000 euros, i finalista en el de major responsabilitat social en les condicions de treball.

A més, de les 8 empreses presentades per l'IMPEM, dues més han estat finalistes: Tecnoartes (millor sistema de gestió de la qualitat) i Sedna Engineering (Premi a la millor iniciativa empresarial 2006).

Innova IT treballa en projectes internacionals

Innova IT és una enginyeria especialitzada en projectes d'automatització industrial, domòtica i projectes de telecomunicacions. Situada a la Incubadora de l'IMPEM, l'empresa ha rebut aquest premi per disposar d'un manual descriptiu de la política de qualitat en l'empresa i haver establert diferents protocols d'actuació per garantir la qualitat dels seus serveis.

L'empresa es va fundar al 2004 i en poc més de dos anys de funcionament ja porta a terme projectes internacionals. Recentment ha posat en marxa dues línies de premses per la fabricació de carrosseries per a cotxes a Teherán (Irán) i ara ja treballa en un projecte del sector aeronàutic a Itàlia.

7a edició dels Premis de la Diputació

Es tracta de la cinquena ocasió en que l'IMPEM rep el reconeixement de la Diputació per a projectes empresarials assessorats pel seu servei d'empresa: el 2002 l'empresa Tinytronic va rebre el premi a la iniciativa empresarial més innovadora; el 2003 la Residència Can Boada i el 2004 Sad Suport el premi a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones; i l'any passat l'empresa BioForus va rebre el premi a la millor iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient. A més, ja són 14 els finalistes que ha aconseguit l'IMPEM.

Un total de 106 empreses s'havien presentat enguany als premis, 8 d'elles presentades per l'IMPEM. Un 50% d'elles es dediquen als serveis a les empreses mentre que la resta són de sectors tan diversos com la indústria, les tecnologies de la informació i comunicació, l'esport i l'oci, i els serveis culturals.

La Diputació entrega anualment aquests premis a través de l'Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació i estan dotats amb 63.000 euros. Els premis es divideixen en 6 categories: a la millor iniciativa empresarial (15.000 euros), a la millor iniciativa empresarial promoguda per dones (12.000 euros), a la iniciativa empresarial més innovadora (9.000 euros), a la iniciativa empresarial amb major responsabilitat social en matèria d'ocupació (9.000 euros), a la iniciativa empresarial amb el millor sistema de gestió de la qualitat (9.000 euros) i a la iniciativa empresarial amb major respecte pel medi ambient (9.000 euros).