Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró comença la millora del clavegueram del carrer de Floridablanca

Escoltar

Aigües de Mataró comença la millora del clavegueram del carrer de Floridablanca

La companyia municipal Aigües de Mataró, SA, ha començat avui obres de substitució del clavegueram existent en el carrer Floridablanca, en el tram comprès entre Camí Ral i el carrer de Francisco Herrera. Els treballs resoldran la secció insuficient i el mal estat de la claveguera, i permetran millorar el desguàs d'aquesta zona de la ciutat.

Les obres s'han començat a la cruïlla del Camí Ral amb Floridablanca, i aniran pujant fins arribar a la cruïlla del carrer de Francisco Herrera.

Està previst col·locar 45 metres de tub de 800 mil·límetres de diàmetre, i 220 metres més de tub de 600 mil·límetres de diàmetre, d'acord amb el què preveu el Pla Director de Clavegueram de Mataró. Es renovaran, així mateix, els claveguerons que es trobin en mal estat.

Les obres les executa l'empresa García-Cano e Hijos, SA i tenen una durada prevista de cinc mesos. El pressupost previst dels treballs és de 286.810 euros.

Afectacions al trànsit

Amb motiu de la realització de les obres, el tram del carrer de Floridablanca entre el Camí Ral i el carrer de Francisco Herrera estarà tallat durant cinc mesos. L'afectació a la cruïlla del Camí Ral i Floridablanca, per on ha començat les obres, es preveu que només duri una setmana, ja que després els treballs es desplaçaran carrer amunt.