El Servei platja del Mataró Bus estrena un trenet que recorre tot el passeig Marítim

L'empresa concessionària del transport públic Mataró Bus torna a posar en marxa el Servei platja per a aquest estiu. La novetat és que el vehicle que farà aquest servei serà un trenet que recorrerà el passeig Marítim i que es posarà en marxa el proper dissabte 9 de juny.

Així, el trenet funcionarà tots els dies de la setmana, entre el 9 de juny i l'11 de setembre, els matins de 10 a 14.30 h i a les tardes de 16.30 a 19.30 h, per facilitar el desplaçament pel passeig Marítim. Els caps de setmana i festius s'ampliarà el servei i el trenet recorrerà també el Parc de Mar.

Entre setmana el trenet farà 9 parades al passeig Marítim i 1 a l'inici del Parc de Mar (de la platja de Sant Simó fins a l'avinguda d'Ernest Lluch); i els caps de setmana i festius tindrà les 9 parades al passeig Marítim i 3 al Parc de Mar. La freqüència de pas serà de 35 minuts.

La tarifa del trenet és d'1,25 € dos viatges tot i que també es poden fer servir les targetes T-10, T-30 dies, el títol del sistema integrat ATM i el carnet blau, i els infants menors de 4 anys no paguen.