Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei platja del Mataró Bus estrena un trenet que recorre tot el passeig Marítim

Escoltar

El Servei platja del Mataró Bus estrena un trenet que recorre tot el passeig Marítim

L'empresa concessionària del transport públic Mataró Bus torna a posar en marxa el Servei platja per a aquest estiu. La novetat és que el vehicle que farà aquest servei serà un trenet que recorrerà el passeig Marítim i que es posarà en marxa el proper dissabte 9 de juny.

Així, el trenet funcionarà tots els dies de la setmana, entre el 9 de juny i l'11 de setembre, els matins de 10 a 14.30 h i a les tardes de 16.30 a 19.30 h, per facilitar el desplaçament pel passeig Marítim. Els caps de setmana i festius s'ampliarà el servei i el trenet recorrerà també el Parc de Mar.

Entre setmana el trenet farà 9 parades al passeig Marítim i 1 a l'inici del Parc de Mar (de la platja de Sant Simó fins a l'avinguda d'Ernest Lluch); i els caps de setmana i festius tindrà les 9 parades al passeig Marítim i 3 al Parc de Mar. La freqüència de pas serà de 35 minuts.

La tarifa del trenet és d'1,25 € dos viatges tot i que també es poden fer servir les targetes T-10, T-30 dies, el títol del sistema integrat ATM i el carnet blau, i els infants menors de 4 anys no paguen.