Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA promou un aparcament al Parc del Palau

Escoltar

GINTRA promou un aparcament al Parc del Palau

L'entitat municipal GINTRA promou un aparcament soterrat al Parc de Palau, amb capacitat per 240 cotxes i 8 motocicletes. Les places d'aparcament seran per a residents en règim de compra i/o lloguer. L'avantprojecte es presenta avui dia 11 de gener al Ple de l'Ajuntament de Mataró per a la seva aprovació inicial.

L'edifici tindrà una superfície construïda de 5.692 m2, tal i com es recull a l'avantprojecte. Aquest espai es distribuirà en dues plantes soterrades que comptaran amb 240 places d'estacionament per a cotxes € 5 de les quals seran adaptades- i 8 per a motocicletes.

L'alçada de l'aparcament de 2,50 metres a la primera planta de l'aparcament, superior a l'estàndard que és de 2,20 m, permetrà l'accés de furgonetes i disposar de 57 places aproximadament al primer soterrani.

La proposta preveu que l'aparcament tindrà dos accessos per a vehicles: l'entrada es farà per l'extrem oest del Parc del Palau, és a dir, pel carrer de Las Siete Partidas, mentre que la sortida es farà pel carrer de Lapidario, a l'extrem est de la plaça.

L'avantprojecte contempla un pressupost per a la construcció de l'aparcament i la reurbanització del parc d'aproximadament 3,5 milions d'euros.

Informació pública

A partir de l'aprovació inicial, l'avantprojecte de l'aparcament del Parc del Palau serà sotmès a informació pública per un període de 30 dies. Durant aquest temps, els ciutadans que ho desitgin podran presentar les al·legacions, reclamacions o suggeriments que considerin pertinents.

Es preveu iniciar la obra de l'aparcament a la tardor del 2007.