Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local amplia personal i incorpora nous vehicles

Escoltar

La Policia Local amplia personal i incorpora nous vehicles

L'alcalde, Joan Antoni Baron, juntament amb el regidor de Seguretat i Prevenció, Ramon Bassas, ha presentat avui els nous agents de la Policia Local que s'incorporen a la plantilla i els nous vehicles del servei.

Més agents al carrer

La Policia Local ha incorporat a la plantilla 8 nous agents que es destinaran al servei de la policia de barri. L'ampliació de la plantilla és un dels objectius del Pla estratègic de la Policia Local 2007-2013 que proposa tenir el 2013, amb una població estimada de 130.000 habitants, 195 policies, el que significa una ràtio d'1,5 policies locals per cada mil habitants (ara és d'1,26). D'aquesta manera s'assolirà un major nivell de cobertura per a la Policia Local, d'acord a les directrius de la Unió Europea.

El Pla defineix l'estratègia a seguir per desenvolupar el nou model global de Policia Local i alhora oferir als ciutadans uns serveis de seguretat amb més presència, més continuïtat i més qualitat amb la finalitat d'obtenir millors resultats. El Pla va ser aprovat el passat 3 d'abril per la Junta de Govern Local.

Vehicles nous

A més, la Policia Local ha afegit a la seva flota 2 turismes Seat Altea de 1900 cc equipats amb senyalització d'urgència, kit de detinguts i emissora; 4 motocicletes de carretera Honda de 650 cc i 6 escúters FES de 250 cc. Les motos es destinaran al servei de la policia de barri.

La incorporació d'aquests nous vehicles forma part de la inversió prevista per al 2006 en matèria de millores tecnològiques. El pressupost de la inversió total va ser de 319.400 € que s'han utilitzat, a més dels vehicles, en els següents conceptes: galeria de tir (inaugurada el passat mes de març); 57 agendes electròniques (PDA); kits detectors de droga; 5 bicicletes per a la policia de platja; un sistema mòbil d'identificació de vehicles; software lector de matrícules; i 10 pistoles.