Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reurbanització de l'avinguda del Perú rep una subvenció de prop de 130.000 euros

Escoltar

La reurbanització de l'avinguda del Perú rep una subvenció de prop de 130.000 euros

L'Ajuntament de Mataró rebrà una subvenció de 129.794,76 euros de la Direcció General de Comerç del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya per a les obres de reurbanització de l'avinguda del Perú, entre la plaça de Josep Cusachs i el carrer de Pablo Ruiz Picasso. La subvenció correspon al 15% de la inversió prevista del pressupost subvencionable que és de 865.298,42 euros.

La Junta de Govern del 26 de novembre ha acceptat aquesta subvenció que s'atorga com a incentiu en l'àmbit dels projectes col·lectius de cooperació empresarial i millora de les infraestructures de caràcter comercial

Les obres de reurbanització del tram de l'avinguda del Perú, entre la plaça de Josep Cusachs i el carrer de Pablo Ruiz Picasso, van iniciar-se el març de 2007 i finalitzaran el desembre de 2007. L'objectiu principal del projecte, que s'inclou dins de l'àmbit del Pla Integral de Rocafonda-El Palau, és millorar l'accessibilitat dels vianants i pacificar el trànsit en aquest eix comercial del barri de Rocafonda.