Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament millora l'accessibilitat a l'edifici de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica amb un nou ascensor

Escoltar

L'Ajuntament millora l'accessibilitat a l'edifici de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica amb un nou ascensor

El Servei d'Obres ha començat avui la instal·lació d'un nou ascensor a l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) que permetrà millora l'accessibilitat de l'edifici des de l'entrada principal de l'immoble, al número 70 del carrer de Francisco Herrera.

L'edifici tenia garantida l'accessibilitat des del carrer d'Enric Granados, amb un ascensor que connecta les diferents plantes des del soterrani al segon pis. L'entrada del carrer de Francisco Herrera, en canvi, té un desnivell d'1,80 metres respecte al carrer, que fins ara es salvava amb un tram d'escala de 10 graons.

Les obres consistiran en l'enderroc d'una part de la llosa d'escala i la instal·lació d'un ascensor que quedarà situat entre la vorera del carrer de Francisco Herrera i el vestíbul del primer pis, darrera de la reixa que protegeix l'edifici quan aquest està tancat. La caixa de l'ascensor serà de vidre, per tal de minimitzar l'impacte visual. Per facilitar l'entrada i sortida de l'ascensor a les persones amb mobilitat reduïda es col·locarà paviment antilliscant.

L'empresa Nietos de García Cano, SL durà a terme les obres, per un import d'adjudicació de 97.067 euros. El termini d'execució previst és de 3 mesos.