Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde és escollit membre del comitè executiu de l'FMC

Escoltar

L'alcalde és escollit membre del comitè executiu de l'FMC

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, forma part dels principals òrgans de govern de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), ja que va ser escollit divendres membre del consell nacional i, posteriorment, membre del comitè executiu.

L'entitat municipalista va celebrar el passat 21 de setembre la seva XVIII Assemblea General a Sabadell, en la que va resultat reelegit Manuel Bustos com a president. Els vicepresidents són Anna Pagans, alcaldessa de Girona; Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus; Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat; Pere Prat, alcalde de Manlleu; Josep Maria Tost, alcalde de Riudecanyes; i Lluís F. Caldentey, alcalde de Pontons.  

Els més de 600 electes locals reunits en aquesta assemblea van escollir els 65 membres que formen part del consell nacional de la FMC, el màxim òrgans de govern entre assemblees. Aquest consell està constituït per una representació ponderada dels diferents ajuntaments i d'altres ens locals membres. D'entre els membres del consell nacional s'escull després el comitè executiu, que ha de dirigir l'FMC durant els pròxims 4 anys.