Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'aparcament del carrer de Terrassa ofereix 82 places per a residents

Escoltar

L'aparcament del carrer de Terrassa ofereix 82 places per a residents

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, està previst que inauguri avui a les 19 h l'aparcament per a residents del carrer de Terrassa, que suposa la creació de 82 noves places de cotxe en règim de lloguer i de concessió. Dimecres 10 d'octubre, la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) farà una jornada de portes obertes i l'endemà iniciarà la comercialització de les places.

L'aparcament es situa al carrer de Terrassa 7, entre les avingudes del Corregiment de Mataró i del Velòdrom. Té una superfície de 1.705 m2distribuïts en una sola planta a nivell de carrer. A la seva coberta, GINTRA construirà un camp de futbol-7.

Dos espais sense obstacles

De les 82 places de cotxe, dues són per a persones amb mobilitat reduïda. Les places són en règim de lloguer i de concessió per un termini de 50 anys.

La principal característica d'aquest aparcament, que ha promogut GINTRA, és que el seu interior es distribueix en dos espais diàfans separats per una línia de pilars centrals, la qual cosa permet dues fileres d'aparcaments sense obstacles amb un passadís central de maniobra i circulació de 5,50 metres d'amplada.

Els vehicles tenen dos accessos €un d'entrada i un de sortida, pel carrer de Terrassa, i els vianants poden accedir per dues portes independents situades en aquest mateix carrer.

Les obres de l'aparcament van començar el gener de 2007 i han suposat una inversió total de 1.400.000 € i han estat executades per la UTE Áridos Serrano SL & Stachys SA, l'empresa adjudicatària de les obres.

Portes obertes i comercialització

El proper dimecres 10 d'octubre, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, es farà una jornada de portes obertes per tal que els veïns puguin visitar l'aparcament del carrer de Terrassa.

Tots aquells interessats en una plaça d'aparcament de lloguer o de concessió hauran de dirigir-se a les oficines de l'empresa municipal GINTRA (c/ de Pablo Iglesias 63, 1ª planta, despatx 6) a partir de les 9 h de dijous 11 d'octubre. L'horari de les oficines és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18:30 h, i divendres de 9 a 14 h.

Per tal de formalitzar la reserva el mateix dia, cal portar original i fotocòpia del DNI, del permís de circulació del vehicle i del compte corrent.

Els interessats en les places de lloguer, que tenen un preu mensual de 77,37 €, IVA inclòs, hauran de portar en el moment de formalitzar el contracte, un dipòsit de 200,10 € en concepte de fiança.

Quant a les places de concessió, tenen un preu de 16.200 € + IVA (preu de venda de la concessió fins al 31 de desembre de 2007), i existeix la possibilitat de finançar el seu pagament.

Nou camp de futbol

El passat 1 d'octubre, l'Ajuntament va aprovar inicialment el projecte per traslladar definitivament el camp de futbol-7 de Cirera a la coberta de l'aparcament del carrer de Terrassa i urbanitzar els espais situats entre les façanes posteriors dels poliesportius municipals de Cirera i Teresa Maria Roca. L'execució de les obres s'ha encarregat a GINTRA.

Aquest camp, de 34 x 50 metres, substituirà al que hi havia abans de l'inici de les obres del nou poliesportiu Teresa Maria Roca, i que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment de Mataró, el pati de l'escola pública de Cirera i el Torrent de La Pólvora.