Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM bonificarà les empreses que contractin a ciutadans de Mataró de forma indefinida

Escoltar

L'IMPEM bonificarà les empreses que contractin a ciutadans de Mataró de forma indefinida

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) bonificarà, amb un mínim de 600 euros, les empreses de la ciutat que hagin contractat, entre l'1 de desembre del 2006 i el 30 de novembre del 2007, a persones empadronades a Mataró amb un contracte indefinit.

Les empreses mataronines podran optar a la bonificació sempre que hagin contractat persones de Mataró, fins a un màxim de 5 treballadors/es. Les sol·licituds i la documentació requerida s'ha de presentar de l'1 al 15 de desembre de 2007 al Registre General de l'IMPEM, situat al carrer de Francisco Herrera, núm.70, o a les Oficines d'Atenció Ciutadana.

Per establir la puntuació que rebran les empreses es tindrà en compte un seguit de variables com el sexe, l'edat de la persona contractada, el sector de l'activitat empresarial i la inclusió en determinats col·lectius. En aquesta línia, les empreses que rebran més punts són les que hagin contractat a dones de les franges d'edat d'entre 16 i 24 anys i d'entre 55 i 64 anys. També rebran puntuació les empreses que contractin aturats de llarga durada, discapacitats, víctimes de la violència de gènere i persones en situació d'exclusió social. El sector d'activitat beneficiat per la puntuació serà el tèxtil.

Aquesta mesura de bonificació forma part del conjunt d'accions per millorar la qualitat en l'ocupació de la ciutat juntament amb altres mesures de conciliació de la vida laboral i la personal que l'IMPEM ha posat en marxa en diferents sectors.