Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Institut Municipal d'Educació rep 978 sol·licituds d'inscripció a les escoles bressol municipals

Escoltar

L'Institut Municipal d'Educació rep 978 sol·licituds d'inscripció a les escoles bressol municipals

L'Institut Municipal d'Educació (IME) ha publicat avui les llistes definitives d'alumnat admès a les set escoles bressol municipals que ja estan en funcionament €EB Cerdanyola, EB La Llàntia, EB La Riereta, EB Les Figueretes, EB Rocafonda, EB El Tabalet i EB Els Menuts€ i a l'escola bressol Elna, que es posarà en marxa al setembre de 2007. Enguany s'han presentat 978 sol·licituds, que suposen un increment del 23% respecte l'any passat quan es van rebre 795 peticions.

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals ha tingut lloc entre el 2 i el i el 15 de maig.

Per al curs 2007-2008 s'han ofert fins a 865 places en total, entre places a jornada completa, mitja jornada i jornada intensiva segons l'oferta de cada centre. El número de places finals cobertes dependrà de la selecció d'horaris que facin les famílies admeses en el moment de la matriculació. En el cas de que les sol·licituds siguin totes per a jornada completa es cobriran com a mínim 809 places.

Donat que 341 places són per a infants que ja són alumnes dels centres al curs vigent, 2006-2007, en total hi podran accedir un màxim de 524 nous inscrits. D'aquesta manera la llista d'espera provisional és en aquests moments de 454 sol·licituds.

Aquesta llista d'espera s'acostuma a reduir a mesura que avança el curs, donat que es produeixen baixes que permeten noves incorporacions d'infants.

Per ordenar les sol·licituds i assignar les places que correspon a cadascuna de les 8 escoles bressol s'aplica un barem de prioritat establert per criteris marcats pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat el passat 12 d'abril establir enguany un nou model de zonificació de les escoles bressol de la ciutat, segons el qual les sol·licituds que han triat els 3 centres més propers al domicili han obtingut més puntuació respecte al criteri de proximitat.

Matriculació

El període de matriculació per a les sol·licituds admeses comença el 4 de juny. Les famílies rebran per correu la informació sobre els documentació necessària per fer el tràmit.