Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Ràdio emetrà tres programes per tot Catalunya i prepara una programació especial per Les Santes

Escoltar

Mataró Ràdio emetrà tres programes per tot Catalunya i prepara una programació especial per Les Santes

L'emissora municipal Mataró Ràdio comença aquest cap de setmana la programació especial de la Festa Major de Mataró, Les Santes, amb la retransmissió en directe de la Gegantada dissabte 21, i de la Diada castellera diumenge 22. El gruix de les emissions començarà però dilluns 23. Durant tota la Festa Major, Mataró Ràdio tindrà instal·lat un estudi mòbil a la plaça de Santa Anna des del que es farà en directe el programa magazin del matins "Viu la vida", així com els butlletins informatius de les 13'30 h i el del vespre que durant aquest dies canvia el seu horari d'emissió a les 19 h. La programació especial de Mataró Ràdio també es pot escoltar en directe 24 hores al dia a través d'Internet.

El mateix dilluns 23 de juliol arrenca la nova programació d'estiu de COMRàdio que aposta per l'actualitat, l'entreteniment i les emissores municipals, i en la que trobarem tres programes de Mataró Ràdio. La graella d'estiu l'obrirà a les 5 h del matí, des de Mataró Ràdio, justament, el programa despertador "COM Llevar-se", amb Ivan Llensa. Els altres dos programes són espais musicals, concretament la "Finestra al Mar" de Jordi Pedret els dissabtes i diumenges a la nit, i també els caps de setmana a partir de les 17 h, l'espai "No deixis de somiar", amb Jonathan Argüelles, dedicat als cantants i grups musicals catalans.

Precisament Argüelles, cantant mataroní del grup Junts, és l'intèrpret de la nova sintonia de COMRàdio que porta per títol "Tornar a néixer".