Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 400 esportistes participaran en el VII Triatló Ciutat de Mataró

Escoltar

Més de 400 esportistes participaran en el VII Triatló Ciutat de Mataró

El proper diumenge, 3 de juny, el passeig Marítim serà l'escenari del VII Triatló Ciutat de Mataró en la modalitat sprint. Els aproximadament 430 participants començaran la competició a les 9.30 h. La prova està organitzada pel Patronat Municipal d'Esports i el Centre Natació Mataró. A les 12 h està prevista l'entrega de premis. També se celebrarà la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró.

El Triatló Ciutat de Mataró comença amb natació, a la platja, davant del Centre Natació Mataró es farà un circuit de 750 m marcat per boies, tot seguit els esportistes agafaran les bicicletes i faran 20 km en dues voltes al llarg de l'avinguda del Maresme i la N-II, entre la rotonda del Rengle i la de l'Experience. La tercera prova serà la cursa a peu de 5 km pel passeig del Callao en direcció a l'escullera i finalitzant davant les instal·lacions del Centre Natació Mataró.

Les aproximadament 40 participants femenines sortiran amb un avantatge de 8 minuts respecte als masculins.

Hi haurà classificació femenina i masculina en les següents categories: cadet, júnior, sub-23 i veterans.

A més dels premiats en aquestes categories, hi haurà el premi especial KIA de 220 € per al primer atleta (home o dona) que arribi a la meta.

I, a partir de les12 h, tindrà lloc la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró per a edats compreses entre els 6 i 14 anys.

Es tracta d'una prova on s'ha de fer una cursa a peu de 400 m (circuit d'anada i tornada entre el Centre Natació Mataró i Can Dimas pel passeig del Callao i el passeig paral·lel) i, sense aturar el cronòmetre, anar a la piscina del Centre Natació Mataró per cobrir la distància de 100 m (circuit en forma de lletra U) a la piscina de 50 m del centre i acabar la prova tornant a córrer els 400 m del principi en sentit invers.

Tots els participants de la I Aquatló Infantil Ciutat de Mataró rebran obsequis.

Mesures circulatòries

Amb motiu de la cursa, s'ha previst que el passeig Marítim quedarà tallat al trànsit de les 6 a les 12.30 hores aproximadament, entre la Riera Sant Simó i el Cargol, tampoc s'hi podrà estacionar.

I de les 9 h i fins que acabi la prova:

. L'avinguda del Maresme € N-II estarà tallada a la circulació entre la rotonda del Rengle fins a la Riera de Sant Simó.

. La ronda de Joan d'Àustria quedarà tallada al trànsit.

. Els carrers de Jaume Balmes, de Damià Campeny i de Federico Carlo Gravina canviaran provisionalment de sentit.

. L'entrada al Port només es podrà fer pel Cargol.