Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampusMataró i "everis" aposten per retenir el talent al territori amb un conveni de col·laboració

Escoltar

TecnoCampusMataró i "everis" aposten per retenir el talent al territori amb un conveni de col·laboració

El president de l'Entitat Pública Empresarial Parc TecnoCampusMataró i alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, la presidenta de la Fundació TecnoCampus, Alícia Romero, i el soci i director de l'oficina d'Everis Spain S.L. a Barcelona, David Costa, han signat avui un conveni de col·laboració per definir els eixos estratègics de la seva participació en el projecte TecnoCampusMataró, que ha de concretar-se, primer en la seva instal·lació de forma provisional al TecnoCampus v1.0, i un cop finalitzin les obres previstes pel primer trimestre del 2010, de forma definitiva al futur Parc tecnològic TecnoCampusMataró.

La retenció del talent especialitzat, amb la contractació d'enginyers de Mataró i el Maresme, i l'aposta estratègica per la innovació que suposa el projecte TecnoCampusMataró, són els eixos bàsics de l'acord.

Everis és una de les 11 empreses que s'instal·laran a l'edifici TecnoCampus v1.0 ubicat a Vallveric, on disposarà d'un local llogat de 300 m2. Es tracta d'una empresa multinacional de consultoria tecnològica, amb mes de 5.000 professionals i amb projectes a tots els sectors: banca, telecomunicacions, administració pública. La seva intenció és establir a l'edifici de Vallveric un centre d'excel·lència en el desenvolupament de software que s'espera arribi als 40-50 enginyers en el transcurs del 2008.

Una aposta pel projecte TecnoCampusMataró i per mantenir el talent al territori


Everis basa el seu creixement en la gestió del talent i en l'aposta per la innovació constant. En aquest sentit, ha manifestat el seu interès per formar part del projecte del Parc tecnològic TecnoCampusMataró amb la voluntat de jugar un paper clau en el seu desplegament. També, i com a fruit de la seva col·laboració amb l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, de la que en reclama un gran nombre de professionals, es pretén potenciar aquesta col·laboració amb iniciatives com la creació d'una assignatura definida conjuntament i amb la tutoria, per part d'everis, de projectes de final de carrera. Finalment, la gran quantitat d'enginyers de què disposa el territori de Mataró i el Maresme, més de 1.800, és una altra de les apostes de l'empresa.