Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tota la informació sobre Les Santes es pot consultar a través del mòbil

Escoltar

Tota la informació sobre Les Santes es pot consultar a través del mòbil

El president del Patronat Municipal de Cultura, Sergi Penedès, ha presentat avui l'aposta tecnològica de Les Santes d'enguany. Aquesta novetat de Les Santes 2007 és una aplicació per al mòbil que conté tota la programació de la Festa Major, i a més hi incorpora plànols, el cartell de Les Santes i informacions útils.

L'aplicació es descarrega una sola vegada al mòbil i queda instal·lada a l'aparell, de manera que s'hi pot navegar pels diferents menús que conté:

  • Presentació
  • Cartell
  • Programa (dia a dia)
  • Plànols
  • La botiga
  • Entrades
  • Organització

Depenent de cada model, l'aplicació pot quedar instal·lada a l'apartat d'Aplicacions, Jocs o Col·leccions.

La descàrrega es pot fer a través de tres sistemes diferents: mitjançant bluetooth, enviant un SMS o a través del web.

Dos llocs per descarregar a través del bluetooth

A la porta de l'Ajuntament (La Riera, 48) i a la botiga de Les Santes (carrer Nou, 11), que obrirà al públic el proper dimarts 17, s'han instal·lat uns aparells de bluetooth. Qualsevol persona que activi el servei de bluetooth del seu mòbil multimèdia en aquests punts rebrà un avís demanant permís per fer la descàrrega de l'aplicació i, si s'accepta, automàticament s'iniciarà la descàrrega, de manera totalment gratuïta. Els punts estan convenientment senyalitzats amb una banderola al carrer.

Per missatge de mòbil

També es pot enviar un SMS al número 93 107 77 00, sense necessitat de posar-hi una paraula clau. Automàticament l'usuari rebrà un avís per començar la descàrrega. En aquest cas el preu del missatge és de 0,15 euros, com un missatge normal, sense costos addicionals.

A través del web de Les Santes

Una tercera via és a través del web de la Festa Major de Mataró www.cultura.mataro.cat/santes, que està previst que entri en funcionament demà divendres. A la web s'hi podrà trobar un apartat específic per a la introducció del número mòbil al qual es vol rebre l'aplicació.

Els requeriments necessaris perquè l'aplicació funcioni són bàsicament que el telèfon mòbil sigui multimèdia. Funciona amb totes les companyies de telefonia i amb gairebé 160 models de terminals diferents. Això equival a un 80% dels mòbils que actualment estan actius.