Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un curs per a monitors/es els formarà per treballar en el lleure infantil i juvenil

Escoltar

Un curs per a monitors/es els formarà per treballar en el lleure infantil i juvenil

El 16 de març acaba el període d'inscripció per als cursos de monitors i monitores que organitza el Servei de Joventut de l'Ajuntament. La iniciativa oferirà a 25 futurs monitors/es els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants o joves. El curs l'imparteix l'Institut de formació de la Fundació Pere Tarrés al Casal de Joves (plaça d'Espanya, 1).

Els membres d'entitats infantils i juvenils de Mataró es van poder inscriure al curs del 26 al 28 de febrer i per al públic en general el període d'inscripció es va iniciar ahir dilluns 5 de març.

El curs es farà del 2 d'abril al 26 de maig i comptarà amb unes 100 hores teòriques a més d'una sortida de cap de setmana amb pernoctació a una casa de colònies.

El preu és de 183 € i els monitors/es de les entitats infantils i juvenils de Mataró tenen un 50% de descompte. L'única condició d'accés al curs és ser major d'edat.

Les inscripcions es poden fer al Sidral € Punt d'informació juvenil (plaça d'Espanya, 1) de dilluns a divendres de 17 a 21 h i els divendres al matí de 10 a 14 h, al telèfon 93 798 96 49 o al correu electrònic sidral@ajmataro.cat.

La formació rep el suport del Ministeri de Treball i Assumptes Socials, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L'aprofitament del curs dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil.