Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Palauet acull la primera exposició del fons del futur Museu d'Art Contemporani de Mataró

Escoltar

Can Palauet acull la primera exposició del fons del futur Museu d'Art Contemporani de Mataró

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el president de l'Institut Municipal d'Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, tenen previst inaugurar, avui a les 20 h, l'exposició "Ràfols Casamada / Maria Girona" a les sales d'exposicions de Can Palauet (carrer d'en Palau, 32). A l'acte també està previst que assisteixin el president de la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat, Lluís Bassat; el cap de l'Oficina d'Assistència a la Coordinació General de la Diputació de Barcelona, Ramon Bosch, i el director de la Direcció de Prospectiva Social i Cultural de la Diputació de Barcelona, Esteve León, així com la comissària de l'exposició, Núria Poch. Els dos artistes no poden assistir avui i ho faran en les properes setmanes.

Aquesta exposició respon a l'objectiu d'iniciar el treball conjunt entre la Fundació Carmen i Lluís Bassat i l'Ajuntament, amb la intenció d'anar realitzant exposicions periòdiques a les sales municipals amb obres del mateix fons del futur Museu d'Art Contemporani de Mataró.

L'exposició mostra tretze peces d'en Ràfols Casamada i catorze de Maria Girona. En molt poques ocasions s'ha pogut veure una exposició conjunta dels dos artistes, lligats tant artísticament com personalment. Amb motiu de l'exposició l'Institut Municipal d'Acció Cultural, juntament amb la Fundació Privada Carmen i Lluís Bassat i la col·laboració de la Fundació Ràfols-Casamada / Maria Girona, han editat un catàleg.

Aquesta mateixa setmana el pintor i poeta, Albert Ràfols Casamada, ha rebut la Medalla d'Or al Mèrit Artístic de l'Ajuntament de Barcelona.