Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central s'ampliarà per disposar de servei de menjador

Escoltar

El Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central s'ampliarà per disposar de servei de menjador

La Junta de Govern Local del passat 14 d'abril va aprovar inicialment el projecte executiu per a la creació d'un menjador i servei de càtering en el Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central. La nova construcció serà una planta baixa amb 198,01 m² de superfície construïda que s'afegirà a l'equipament actual de 661,85 m², una edificació aïllada amb façana a l'avinguda del Corregiment de Mataró.

L'ampliació del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central s'ha plantejat en un edifici amb planta baixa per minimitzar l'impacte visual en aquest entorn. La nova construcció se situarà a la part alta de l'actual equipament, on actualment hi ha dues pistes de petanca i un gran eucaliptus.

Les pistes s'eliminaran però l'eucaliptus quedarà integrat a l'equipament enmig d'un pati de 61,30 m² que unirà les noves dependències amb les actuals.

La coberta es tractarà com una cinquena façana, amb acabat de graves seleccionades per aconseguir, al mateix temps, un grau de confort tèrmic per als usuaris i un estalvi energètic.

L'ampliació disposarà d'un menjador de 89,04 m² amb capacitat per a 30 comensals, d'una sala per a la preparació dels aliments de 32,05m², de lavabos i d'una zona de passadís.

El pressupost de l'actuació és de 316.061,75 euros. Abans de l'inici de les obres, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, aprovació definitiva, licitació i adjudicació.

Servei de menjador per a la gent gran

El servei de menjador als casals municipals de la gent gran de la ciutat es va iniciar el novembre de l'any 2002. El Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola i el de Rocafonda-El Palau són els dos equipaments que ofereixen actualment aquest servei amb 30 i 24 places, respectivament. El preu públic del menú -format per un primer plat, un segon, postres, cafè i aigua- és de 4,37 euros i els tiquets es poden adquirir amb un dia d'antelació.

Aquest servei té com a finalitat oferir uns àpats equilibrats i sans, així com potenciar les relacions socials entre els avis per evitar situacions d'aïllament i soledat.

Imatge virtual del Casal Municipal d'Avis del Parc Central amb la futura ampliació.