Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CEIP Cirera estrena nou menjador escolar

Escoltar

El CEIP Cirera estrena nou menjador escolar

El Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) de Cirera ha estrenat aquest curs menjador escolar en un edifici annex al centre, que està ubicat entre l'avinguda del Corregiment i el carrer del Torrent de la Pólvora. L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha presidit aquest matí la visita oficial a les noves instal·lacions.

Les obres han anat a càrrec del Servei de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament de Mataró. L'edifici té una superfície construïda de 309,69 m2  i disposa d'una cuina, el menjador pels alumnes d'infantil i primària, una sala per l'Associació de Mares i Pares dels Alumnes (AMPA), un magatzem, lavabos i una zona de vestidors pel personal.

Ubicació i distribució de l'edifici

El CEIP Cirera, de dues línies, té tres zones diferents de pati i pistes esportives distribuïdes de manera graonada. El nou edifici s'ha construït a la primera plataforma de pati, que és la d'accés a l'escola per l'avinguda del Corregiment.

L'accés a l'edifici del menjador es fa mitjançant un porxo cobert, encarat a l'entrada de l'escola. Des d'aquest porxo es pot accedir, de forma independent, a la sala de l'AMPA i també a un vestíbul, que té una zona per deixar les bosses dels alumnes i els abrics. Des del vestíbul es pot entrar al menjador dels alumnes de primària, en primer terme, i al menjador dels alumnes d'infantil, al fons. De forma paral·lela als menjadors, hi ha la cuina, la rerecuina (office), els banys i els vestidors i magatzem pel personal de neteja que disposa d'una sortida posterior independent.

La cuina té també un accés posterior independent, a través d'un passadís que arriba fins a la zona d'aparcament. Els vestidors del personal de neteja tenen igualment un accés independent des de l'exterior, que alhora és una sortida d'emergència.

L'empresa Simod Control, SL ha executat les obres, amb un pressupost d'adjudicació de 399.390 euros. Un 75% del cost ha estat finançat per la Generalitat de Catalunya i la resta per l'Ajuntament.