Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou ascensor de l'edifici de l'IMPEM millora l'accessibilitat pel carrer de Francisco Herrera

Escoltar

El nou ascensor de l'edifici de l'IMPEM millora l'accessibilitat pel carrer de Francisco Herrera

La presidenta de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i el president de l'associació GIMM, Miquel Guardiola, han visitat avui el nou ascensor de l'edifici de l'IMPEM que millora l'accessibilitat a l'immoble a les persones amb mobilitat reduïda des de l'entrada del carrer de Francisco Herrera i que està operatiu des del passat desembre.

Per accedir a l'IMPEM des d'aquest carrer era necessari salvar un desnivell d'1,80 metres amb un tram d'escala de 10 graons. L'accés des del carrer d'Enric Granados ja garantia l'accessibilitat amb un ascensor que connecta les diferents plantes des del soterrani al segon pis.

Per a la instal·lació de l'ascensor s'ha hagut d'enderrocar una part de la llosa d'escala i ubicar l'ascensor entre la vorera del carrer de Francisco Herrera i el vestíbul del primer pis, darrera de la reixa que protegeix l'edifici quan aquest està tancat. La caixa de l'ascensor és de vidre, per tal de minimitzar l'impacte visual. Per facilitar l'entrada i sortida de l'ascensor a les persones amb mobilitat reduïda s'ha col·locat paviment antilliscant.
L'empresa Nietos de García Cano, SL ha estat l'encarregada de dur a terme les obres que es van iniciar el juny de 2007 i han tingut un pressupost de contracta de 97.067 euros.