Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris de l'Estadi Municipal d'Atletisme es traslladen a diferents espais per continuar els entrenaments

Escoltar

Els usuaris de l'Estadi Municipal d'Atletisme es traslladen a diferents espais per continuar els entrenaments

Amb motiu de les obres de millora que s'estan fent a l'Estadi Municipal d'Atletisme, les activitats esportives que s'hi desenvolupaven s'han hagut de traslladar a altres indrets fins que no finalitzin les obres, que està previst que sigui cap al mes de juliol.

Així, l'escola d'atletisme, els atletes de les categories base dels clubs usuaris (Centre Atlètic Laietània i el Grup Atletisme Lluïsos Mataró), els atletes sènior i les activitats puntuals d'atletisme en horari escolar fan els seus entrenaments al Camp Municipal de Futbol Enric Pujol, situat a la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola.

En aquest espai s'han habilitat unes zones de salt de perxa, d'alçada i de llançament de pes, un fossar de llargada, una gàbia tècnica de llançaments, un espai central per a activitats d'atletisme genèriques i una zona lateral d'escalfament i per rodar. També s'ha fet una nova instal·lació com a magatzem de material d'envergadura (perxes, tanques...), un magatzem-consergeria per al conserge específic d'aquesta zona i per al material d'entrenament i un vestidor masculí i un de femení.

Els entrenaments de peses i les específics de musculació dels atletes de llançament es fan al Palau Municipal d'Esports Josep Mora.

Els atletes d'elit fan els seus entrenaments a l'Estadi de Granollers i a Calella.

I, per últim, les activitats i els usuaris de lleure de l'estadi no federats s'han traslladat al Circuit Municipal de Cros, al passeig Marítim o al Parc Central.

Aquesta nova organització s'ha pogut fer gràcies a la coordinació i la col·laboració entre els clubs i equips de futbol usuaris de la Zona Esportiva Municipal de Cerdanyola, els ajuntaments de Calella i Granollers i els clubs d'atletisme d'aquests municipis, la Comissió de Clubs d'Atletisme de Mataró i el Patronat Municipal d'Esports.

Quasi 1.500 esportistes a la setmana

L'Estadi Municipal d'Atletisme té un ús important per part d'atletes federats de primer nivell i promoció, socis dels clubs d'atletisme que practiquen esport com a lleure, ciutadans que fan activitat física de manera lliure, escolars de la ciutat i municipis propers tant dins de l'assignatura d'Educació Física com per a la celebració de proves dels Jocs Esportius Escolars i participants en cursets i casals d'estiu.

En total, es calcula que anualment utilitzen l'estadi 9 clubs, 7 escoles i 64 equips o col·lectius amb 1.421 esportistes diferents per setmana, a part de les concentracions d'usuaris els dies de competició.