Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els voluntaris de Mataró veuen reconeguda la seva tasca en una plaça de la ciutat

Escoltar

Els voluntaris de Mataró veuen reconeguda la seva tasca en una plaça de la ciutat

L'alcalde, Joan Antoni Baron, té previst presidir l'acte de reconeixement al voluntariat de Mataró que tindrà lloc a la plaça del Voluntariat, situada a l'avinguda del Corregiment, a la confluència entre el Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca i el Poliesportiu Municipal de Cirera. L'acte serà el diumenges a les 12 h i estarà amenitzat per l'actuació musical de l'Esbart Dansaire de Sant, també hi participarà un representant de les entitats del voluntariat de Mataró.

El monument s'ha creat amb plaques de fosa dúctil amb lletres pintades en negre que formen tres paraules, corresponents a tres valors del voluntariat: generositat, solidaritat i compromís.

Les plaques s'han col·locat al costat de tres escocells triangulars d'acer galvanitzat on s'han trasplantat tres arbres, que provenen de l'Estadi Municipal d'Atletisme, en obres d'ampliació i millora. Els arbres són de l'espècie Grevillea robusta, també coneguda com a roure australià.

El pressupost de la instal·lació dels arbres i de les plaques és d'11.757,73 euros.

Voluntaris en tots els àmbits

Mataró disposa d'un gran nombre de voluntaris que formen part de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, de Creu Roja, de Voluntaris per al futur o de les més de 400 entitats registrades a la ciutat en els àmbits de l'educació, la joventut, el lleure, els serveis socials i la sanitat, les associacions de veïns, l'esport, la cultura i la cooperació internacional.

Els voluntaris formen part del teixit social de Mataró on la ciutadania es relaciona, participa en el desenvolupament de la ciutat i organitza diferents activitats.