Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia la venda i el lloguer de les places d'aparcament de la ronda de Rafael Estrany

Escoltar

GINTRA inicia la venda i el lloguer de les places d'aparcament de la ronda de Rafael Estrany

La comercialització de les places d'estacionament per a residents comença el proper dijous 28 de febrer a les oficines de la societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA). La construcció de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany es preveu finalitzar el proper mes de juny.

L'aparcament compta amb un total de 159 places per a residents que ocupen la segona planta subterrània de l'aparcament: 143 d'aquestes places són per a cotxe i 16 per a motocicletes. De les 143 places, 4 són per a persones amb mobilitat reduïda.

Preus de les places

El preu mensual de les places en règim de lloguer serà de 80,14 € per cotxe i 40,08 € per moto.

Quant a les places en règim de venda, amb una concessió per a 50 anys, serà de 18.000 € amb possibilitat de finançament. S'aplicarà un 5% de descompte a les places en règim de venda durant sis mesos comptant a partir de l'inici de la comercialització.

L'assignació de les places de venda es durà a terme segons ordre d'arribada dels interessats i sobre plànol. Els compradors faran una reserva i l'escriptura de la plaça es formalitzarà un cop es lliuri la plaça d'aparcament. L'assignació de les places en règim de lloguer es durà a terme un cop finalitzin les obres.

Tots aquells interessats en una plaça de lloguer o de venda en aquest aparcament hauran de dirigir-se, a partir del dia 28 de febrer, a les oficines de GINTRA, al carrer de Pablo Iglesias 63, 1a planta, despatx 6. L'horari de les oficines és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h, i divendres de 9 a 14 h.

L'aparcament de la ronda de Rafael Estrany

L'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany se situa a Rocafonda, entre la prolongació dels carrers de Josep Goday i de Frank Marshall. Compta amb un total de 277 places de cotxe i 16 places de moto distribuïdes en dues plantes subterrànies.

La primera planta de l'aparcament acollirà provisionalment el dipòsit de vehicles del servei de recolzament logístic a la circulació de Mataró (grua), al qual s'hi destinaran 134 places. La segona planta acollirà l'aparcament per a residents, amb les 143 places de cotxe i les 16 de moto.

GINTRA va iniciar la construcció de l'aparcament subterrani de la ronda de Rafael Estrany el desembre de l'any 2006, i té previst finalitzar-ho el proper mes de juny.

Per obtenir més informació d'aquest o d'altres aparcaments de la ciutat de Mataró poden dirigir-se a:

Les oficines d'atenció ciutadana (de dilluns a divendres de 9 a 19 h)

- Ajuntament. La Riera, 48

- Centre Cívic Cerdanyola. Passeig de Ramon Berenguer III, 82

- Centre Cívic Rocafonda. Carrer de Josep Punsola, 47

Els Centres cívics (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 17 a 19 h)

- Centre Cívic Cirera. Carrer de Cadis, 1

- Centre Cívic Molins. Carrer de Nicolau Guanyabens, 23

- Centre Cívic Pla d'en Boet. Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6

O trucar al telèfon d'atenció ciutadana 010.