Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local reconeix la tasca de més de vint agents i la col·laboració de ciutadans i funcionaris

Escoltar

La Policia Local reconeix la tasca de més de vint agents i la col·laboració de ciutadans i funcionaris

La Policia Local celebra la seva diada amb un acte de reconeixement a un grup d'agents que han destacat pels seus mèrits, per la seva permanència en el cos de seguretat o pels resultats obtinguts a diverses competicions esportives que es fan cada any. També és una jornada en la qual la Policia Local felicita a ciutadans, membres d'altres cossos de seguretat, funcionaris i extreballadors de l'Ajuntament que han destacat per la seva contribució a la Policia Local.

L'alcalde, Joan Antoni Baron, el regidor de Via Pública, Oriol Batista, i l'inspector en cap accidental de la Policia Local, Mateo Sánchez, han presidit aquesta celebració que ha començat amb el visionat d'un curtmetratge on es mostren les diferents funcions i tasques que desenvolupa la Policia Local a la ciutat de Mataró.

Mèrits esportius

Els tres primers classificats en el 3r Torneig de Bàsquet 3 x 3, el 2n Torneig de Futbol Sala, la 2a Tirada Interpolicial per equips i en categoria individual van rebre un guardó esportiu. Aquest tipus de competicions se celebren amb la voluntat de potenciar el treball en equip, fomentar les relacions i l'esport com a element indispensable per tenir una bona forma física.

Felicitacions

Les felicitacions van dirigides a diferents persones que han contribuït, d'una manera o una altra, en el bon funcionament de la Policia Local. En aquest grup, han rebut una felicitació quatre civils, dos extreballadors i un funcionari de l'Ajuntament de Mataró, dos membres del Cos de Mossos d'Esquadra i un del Cos Nacional de la Policia de Mataró així com quatre agents de la Policia Local.

Condecoracions

Les condecoracions que rebran reconeixen dos aspectes: el mèrit professional i la permanència en el servei.