Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament inicia les obres del futur poliesportiu del carrer d'Euskadi, al barri de La Llàntia

Escoltar

L'Ajuntament inicia les obres del futur poliesportiu del carrer d'Euskadi, al barri de La Llàntia

El Servei d'Obres de l'Ajuntament de Mataró té previst començar avui les obres de construcció del poliesportiu del carrer d'Euskadi, al barri de La Llàntia. Els treballs, que han estat adjudicats a l'empresa Excover, SA amb un pressupost de 5.492.401,69 euros, tenen una durada prevista de 18 mesos. El Consell Català de l'Esport subvenciona aquest projecte amb 715.000 euros.

El solar municipal on es construirà aquest poliesportiu té una superfície de 7.752m², està lliure d'edificacions i es troba delimitat pel carrer Nou de la Mercè, el carrer d'Euskadi i el carrer de Suècia.

Espais esportius

El nou equipament esportiu municipal estarà format per un pavelló triple i per una sala esportiva.

La pista poliesportiva es podrà fer servir de dues formes diferents segons la divisió de la pista:

- D'una forma completa disposant d'una pista de joc de 40 x 20 metres

- D'una forma dividida, a través de cortines, aconseguint tres pistes transversals de 26 x 14 metres

A la Sala esportiva, de 27 x 15 metres, es podran instal·lar de forma fixa els aparells per a la pràctica de la gimnàstica. També podrà fer les funcions de sala de musculació del poliesportiu.

A nivell de pista, els usuaris comptaran amb vuit vestidors amb capacitat per a 18 persones, tres vestidors per a tècnics i àrbitres, un vestidor equipat per a farmaciola que es completarà amb un consultori mèdic i una zona de control de dopatge, sis serveis sanitaris adaptats al nivell de la pista, quatre sales per a magatzem de material esportiu, un magatzem de neteja, un control d'accessos, una zona d'administració i una sala per a les instal·lacions tècniques.

Accessos, grades i aparcament

Els espectadors comptaran amb unes grades fixes amb capacitat per a 404 persones, serveis sanitaris, una zona de vestíbul i un bar.

L'accés principal a nivell de pista estarà situat a la cota intermèdia, orientat cap al carrer d'Euskadi. Conduirà tant a esportistes com a espectadors fins al vestíbul.

Hi ha previst també la construcció de dos accessos independents directes que podran conduir als espectadors fins a la part superior de les grades, a banda i banda del poliesportiu, en el cas que l'aforament previst de l'activitat programada ho faci necessari. En aquest cas, el públic accediria pel nivell superior de les grades i els esportistes per l'accés situat a nivell de pista.

El projecte executiu inclou també els treballs d'estructura d'un aparcament d'una planta amb capacitat per a 86 places, amb un accés independent de l'equipament esportiu situat a peu pla des del passatge del habitatges del carrer de Suècia.

Maqueta del futur equipament esportiu.