Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament lloga un local del Camí Ral per ampliar el Casal de la Gent Gran de l'Havana

Escoltar

L'Ajuntament lloga un local del Camí Ral per ampliar el Casal de la Gent Gran de l'Havana

La Junta de Govern Local del 18 de febrer va aprovar l'arrendament d'un local situat al Camí Ral, núm. 159, per proporcionar més espai a l'actual Casal de la Gent Gran de l'Havana que comparteix local amb l'Associació de Veïns de l'Havana i rodalies. El lloguer d'aquesta planta baixa, propietat de la mercantil Rosa Maza, SL, es va informar a la Comissió Informativa de Serveis Centrals del 14 de febrer.

El local és una planta baixa, a peu de carrer, que disposa de 88 m². L'arrendament del local tindrà una durada de quatre anys, a partir de febrer, i tindrà un cost mensual de 1.050 euros.

El nou local permetrà ampliar l'espai de l'actual Casal de la Gent Gran de L'Havana, situat al núm. 163 del Camí Ral. En aquest equipament es porten a terme, des de l'any 2005, diferents activitats organitzades per l'Ajuntament de Mataró, per l'Associació de Gent Gran de l'Havana i també és lloc de trobada de l'Associació de Veïns de l'Havana i rodalies. Entre l'oferta d'activitats que s'hi porten a terme hi ha tallers de manualitats, cursos de català, d'alfabetització, tallers de memòria, cursos d'informàtica i de manteniment personal.