Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Hospital de Mataró ha rebut la distinció TOP 20 com a millor hospital en la categoria de Grans Hospitals Generals

Escoltar

L'Hospital de Mataró ha rebut la distinció TOP 20 com a millor hospital en la categoria de Grans Hospitals Generals

L'Hospital de Mataró ha estat guardonat amb la distinció TOP 20 com el millor centre hospitalari en la categoria de Grans Hospitals Generals de l'estat espanyol. L'empresa de serveis d'informació sanitària IASIST va presentar, la setmana passada, els resultats de la novena edició del programa Hospitals TOP 20.

La participació en aquesta edició ha comptat amb 147 centres assistencials, 120 públics i 27 privats. Els hospitals, com el de Mataró, que formen el TOP 20 són els que millor puntuació han obtingut en l'avaluació dels següents indicadors: índex de mortalitat, complicacions y readmissions, qualitat assistencial, estada mitja, índex de cirurgia sense hospitalització, funcionament i cost unitari de producció en referència a l'eficiència econòmica.

Aquesta és la sisena vegada que l'Hospital de Mataró està en el TOP 20 però enguany és la primera vegada que obté la primera posició del seu grup, el de Grans Hospitals Generals. En aquesta categoria, Mataró obté la millor puntuació seguit de la Fundació Hospital Asil de Granollers i la Fundació Hospital Son Llàtzer de Son Ferriol a les Balears.

Les altres classificacions són per hospitals amb especialitats de referència, per a hospitals generals petits i mitjans, per centres hospitalaris privats i per a centres hospitalaris de referència regional i nacional.