Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IMPEM promociona l'oferta turística cultural a la Fira Internacional de Turisme Cultural de Màlaga

Escoltar

L'IMPEM promociona l'oferta turística cultural a la Fira Internacional de Turisme Cultural de Màlaga

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participarà en la V edició de la Feria Internacional de Turismo Cultural de Màlaga, FITC 08. Aquesta trobada té per objectiu incentivar els contactes comercials entre els assistents i enguany inclourà dos tallers: el del Turisme Idiomàtic i el de Turisme Cultural. Aquest darrer taller es portarà a terme durant els dos primers dies, el 18 i el 19 de setembre, i servirà com a punt de trobada entre touroperadors especialitzats en turisme cultural i empreses que promouen l'oferta d'aquest turisme temàtic.

La delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona participarà en el taller de Turisme Cultural amb l'objectiu de donar a conèixer les possibilitats turístiques de la província de Barcelona en l'àmbit del turisme cultural. Una de les ofertes destacades que es presentaran són els itineraris modernistes a prop de Barcelona: nou rutes modernistes, cadascuna amb les seves característiques pròpies i amb els creadors que els han donat personalitat.

La ruta audioguiada i la Puig i Cadafalch

En el marc de potenciació de l'oferta d'aquest turisme temàtic, Mataró participarà com a municipi agrupat en torn a les nou Rutes Modernistes, promocionant la Ruta modernista Puig i Cadafalch Mataró-Argentona. A més, també es promocionarà la Ruta audioguiada per Mataró, com una iniciativa innovadora que posa la tecnologia al servei del visitant per descobrir el patrimoni de la ciutat de manera autònoma, i descobrint 22 recursos patrimonials del centre històric, dels quals es destacarà com a novetat la propera incorporació de la Nau Gaudí a la ruta audioguiada.

Seran presents a la fira més de 100 destinacions culturals i tot tipus d'entitats dedicades a la promoció turística i cultural de productes concrets com monuments i zones arqueològiques, rutes i itineraris culturals, museus, turisme idiomàtic - cultural i d'altres esdeveniments desenvolupats en aquest àmbit.