Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró forma part de la coordinadora del Fòrum Català d'Oficines Municipals d'Atenció Ciutadana

Escoltar

Mataró forma part de la coordinadora del Fòrum Català d'Oficines Municipals d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de Mataró forma part del Fòrum Català d'Oficines Municipals d'Atenció Ciutadana (Fòrum OAC) des de la seva creació, l'any 2006. Aquest òrgan va néixer per la inquietud dels tècnics i dels caps d'Oficines d'Atenció Ciutadana per millorar l'eficàcia i l'eficiència de la seva gestió.

Actualment el Fòrum OAC forma part de la Comissió de Participació i Democràcia Local de la Federació Catalana de Municipis i compta amb la participació de 30 municipis que es van reunir el passat 26 i 27 de juny a Girona per celebrar una sessió plenària. Durant el transcurs de les jornades, l'Ajuntament de Mataró va ser escollit membre de la coordinadora del Fòrum OAC juntament amb els municipis de Lleida, Girona, Terrassa, Cambrils i Vilanova i la Geltrú. Aquestes administracions locals han de vetllar, durant dos anys, per l'acompliment dels objectius del Fòrum OAC.

Els objectius

La formació contínua del personal que treballa a les Oficines d'Atenció Ciutadana és un dels principals objectius que cal aconseguir per millorar, dia a dia, aquest servei. La coordinadora del Fòrum OAC també ha de vetllar per homogeneïtzar els criteris de qualitat de servei que s'apliquen i es recullen a les memòries anuals. Una de les tasques que cal engegar és la creació d'un web del Fòrum OAC perquè sigui una eina d'intercanvi de comunicació i experiències entre les administracions que en formen part i també es vol fer una recerca sobre l'experiència d'altres països europeus en l'atenció al ciutadà.