Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró posa a disposició dels joves sis sales d'estudi durant l'estiu

Escoltar

Mataró posa a disposició dels joves sis sales d'estudi durant l'estiu

El Servei de Joventut ha tornat a posar a disposició dels joves sis sales d'estudi perquè puguin preparar els exàmens. Entre el 26 de maig i el 6 de juliol, s'amplia l'horari de la sala d'estudi del Casal de Joves de la plaça d'Espanya i s'habiliten expressament les sales d'estudi als cinc centres cívics de la ciutat: Cerdanyola, Cirera, Molins, Pla d'en Boet i Rocafonda.

Com a novetat, els usuaris de la sala d'estudi del Casal de Joves poden accedir a internet amb els seus portàtils a través de la xarxa WiFi que ofereix el Telecentre. La inscripció a aquest espai, situat a la planta baixa del Casal de Joves, és gratuïta.

Horaris de les sales

- Sala d'estudi del Casal de Joves (plaça d'Espanya, 1): De dilluns a divendres de les 9 a 22.30 h, dissabtes de les 9 a 22 h i diumenges de les 9 a 15 h.

- Sala d'estudi del Centre Cívic Cirera (carrer de Cadis, 1): De dilluns a divendres de les 9 a 14 h i fins al 14 de juny, dimarts i dijous de les 1es 17 a 19 h.

- Sala d'estudi del Centre Cívic Molins (carrer de Nicolau Guanyabens, 23-25): De dilluns a divendres de les 9 a 14 h i dilluns, dimecres i divendres de les 18 a 21.30 h.

- Sala d'estudi del Centre Cívic Pla d'En Boet (carrer de Juan Sebastian Elcano, 6): Dilluns de les 9 a 16 h i dissabtes de les 10 a 13 h.

- Sala d'estudi del Centre Cívic Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47): De dilluns a divendres de les 9 a 19 h i a partir del 25 de juny, obert fins les 22 h.

- Sala d'estudi del Centre Cívic Cerdanyola (passeig Ramon Berenguer III, 82-84): Dilluns, dimecres, dijous i divendres de les 9 a 21.30 h, dissabtes de les 16.30 a 20.30 h.