Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oriol Batista recupera les competències de Via Pública

Escoltar

Oriol Batista recupera les competències de Via Pública

El Ple extraordinari d'avui ha donat compte del decret en què es deleguen les competències de Via Pública (Policia Local, Protecció Civil i Mobilitat) en favor del regidor Oriol Batista. En conseqüència, s'ha acordat modificar la composició de la Comissió Informativa Municipal de Via Pública, en la qual el regidor Oriol Batista serà president.

Antecedents

El passat 16 de juny, l'alcalde, Joan Antoni Baron, va signar els decrets de delegació de competències als consellers delegats i de nomenament dels tinents d'alcalde que determinaven la nova configuració del cartipàs municipal per al mandat 2007-2011. Atès que el regidor Oriol Batista havia de ser intervingut quirúrgicament, l'alcalde va signar el mateix dia un decret que modificava provisionalment les competències de Via Pública i les donava temporalment a Ramon Bassas Segura (Policia Local i Protecció Civil) i a Francesc Melero (Mobilitat).

Al llarg de tots aquests mesos de baixa, Oriol Batista ha continuat però exercint com a sisè tinent d'alcalde.

Altres càrrecs

En virtut de les competències delegades, Oriol Batista és el president de l'Àrea de Via Pública i la regidora Quiteria Guirao és la vicepresidenta i, per tant, seran president i vicepresidenta respectivament de la Comissió Informativa Municipal de Via Pública.

Al mateix temps, per acord del Ple d'avui, s'ha designat al regidor de Via Pública representant de l'Ajuntament de Mataró en l'Associació Municipal del Transport Urbà (AMTU) i en l'Agrupació Defensa Forestal Serra de Marina.

Avui també s'ha celebrat una sessió extraordinària de la Junta General de Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) en la qual s'ha acordat nomenar el regidor Oriol Batista com a nou membre del Consell d'Administració de GINTRA amb el càrrec de president.