Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Festival Dies de Dansa porta a Mataró 7 companyies que presentaran les seves obres a carrers i places

Escoltar

El Festival Dies de Dansa porta a Mataró 7 companyies que presentaran les seves obres a carrers i places

També es farà a Barcelona, Sabadell i Sitges

La XVIII edició de Dies de Dansa, Festival Internacional de Dansa Contemporània en Paisatges Urbans, omplirà de balls i música els carrers de la ciutat el proper divendres 10 de juliol. El festival tindrà lloc del 10 al 14 de juliol a 4 ciutats catalanes i està organitzat a Mataró per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i l’Associació Marató de l’Espectacle.


A Mataró, les obres es podran veure de forma itinerant, entre les 19 i les 21.30 h aproximadament a diferents places i carrers. En aquesta edició hi participen 7 companyies nacionals i internacionals, entre les quals hi ha la companyia resident a Mataró, Art Trànsit Dansa, i els alumnes de l’Aula de Teatre de l’IMAC, a més de La Intrusa Danza (País Basc), Compagnie Chatha (França-Tunísia), Jorge Albuerne – Zirkus Frak (Espanya), Company Decalage (Gran Bretanya) i Maura Morales (Cuba).

 

El festival recorrerà Barcelona, Sabadell i Sitges i hi participaran 29 companyies de dansa. Aquest projecte cultural anual va ser creat a Barcelona i forma part del Grec, Festival d’Estiu de Barcelona.

 

El Festival Dies de Dansa pretén apropar el llenguatge artístic de la dansa al públic i potenciar l’espai urbà com a espai de creació i difusió de les arts escèniques. Enguany dedicarà una mirada especial al circ, tot i que també mostrarà altres estils com el hip-hop o propostes originàries d’Àsia i Àfrica.