Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus designa Marcos Faúndez com a nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró

Escoltar

El TecnoCampus designa Marcos Faúndez com a nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró

 

La Fundació Pública TecnoCampus Mataró-Maresme ha proposat al rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, i aquest ha acceptat, el nomenament del doctor Marcos Faúndez com a nou director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, de la qual és professor titular des del 1994.

 

Faúndez és Enginyer Superior de Telecomunicacions en l’especialitat electrònica i doctor enginyer de Telecomunicacions. La seva especialitat és l’àmbit de tractament del senyal. L’any 1995, per iniciativa del nou director de la Politècnica de Mataró, es va constituir el grup de Tractament del Senyal, especialitzat en reconeixement biomètric de persones (cara, ulls, mans, veu, signatura on-line i empremta dactilar). Aquest grup ha rebut recentment el reconeixement de la Generalitat de Catalunya com a grup de recerca consolidat. Com a investigador, Faúndez és autor de diverses publicacions en aquest àmbit, i ha participat en nombrosos projectes nacionals i europeus.

 

Marcos Faúndez substitueix Joan Gil en el càrrec de director de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. Gil ha estat director de la Politècnica de Mataró, centre adscrit a la UPC, durant els darrers vuit anys, i ja els darrers mesos havia compatibilitzat la direcció de l’escola amb el nou càrrec que ocupa a la Fundació Pública TecnoCampus Mataró-Maresme com a director d’Infraestructures i Serveis del parc científic i de la innovació.