Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Torneig Internacional de Futbol Base Infantil Ciutat de Mataró i el Torneig d’agermanaments s’unifiquen

Escoltar

El Torneig Internacional de Futbol Base Infantil Ciutat de Mataró i el Torneig d’agermanaments s’unifiquen

Tindran lloc el 6 i 7 de juny al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig

El president de l’Institut d’Esports (IE), Ivan Pera, i el regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández, han presentat el tercer Torneig Internacional de Futbol Base Infantil Ciutat de Mataró i el Torneig d’agermanaments que aquest any s’han unificat i que tindran lloc el proper cap de setmana, 6 i 7 de juny al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig. Els tornejos estan organitzats per l’Ajuntament i l’Associació de Clubs de Futbol de Mataró.


 

En aquesta edició hi jugaran 6 equips, dels quals dos són de les ciutats agermanades amb Mataró, Corsico i Cehegín, i que seran: CF València, RCD Espanyol i l’Sporting de Portugal en el Grup A i en el Grup B la Selecció de Mataró, US Corsico i CD Cehegín. Els dos grups competiran entre ells.

 

El Torneig d’agermanaments cada any se celebra en una de les ciutats agermanades i aquest any li ha tocat el torn a Mataró, per aquest motiu s’han unificat els dos tornejos.

 

El dissabte 6 de juny es faran 6 partits i el diumenge 7 de juny se’n disputaran 5. Els participants són de categoria infantil (entre 13 i 14 anys).

 

El programa és el següent:

 

Dissabte 6 de juny

 

11.00 h- CF València – RCE Espanyol

12.00 h- Selecció de Mataró – CF Corsico

13.00- Dinar

16.30 h- Presentació dels equips

17.00 h- RCE Espanyol – Sporting de Lisboa

18.00- CF Cehegín – CF Corsico

19.00 h- CF València - Sporting de Lisboa

20.00 h- Selecció de Mataró – CF Cehegín

 

Diumenge 7 de juny

 

09.30 h- 1r Grup A – 2n Grup B

10.30 h- 1r Grup B – 2n Grup A

11.30 h- Partit per disputar el 5è i 6è lloc

12.00- Partit per disputar el 3r i 4t lloc

12.30 h- Final

13.20h- Entrega de premis

14.14h- Dinar amb tots els participants als tornejos.

 

 

Pacte pel Futbol

 

Fa dos anys, l’Institut d'Esports i l’Associació de Clubs de Futbol de Mataró van signar el Pacte pel Futbol amb l'objectiu d'establir un nou marc de millora contínua del futbol base. Aquest pla es concreta en dos aspectes: la millora de les instal·lacions i la promoció de l'activitat dels clubs. Aquest últim punt estableix que s'ha de crear i promocionar un torneig de futbol base internacional de ciutat, amb la participació de les ciutats agermanades i que s'ha concretat en l'organització del Tercer Torneig Internacional de Futbol Base Infantil Ciutat de Mataró.