Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els habitatges de protecció oficial de Pla d’en Boet reben 215 sol·licituds

Escoltar

Els habitatges de protecció oficial de Pla d’en Boet reben 215 sol·licituds

Un total de 215 persones han demanat un dels 94 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves que l’INCASÒL (Institut Català del Sòl) està construint al Pla d’en Boet. L’empresa municipal Prohabitatge Mataró, SA s’ha encarregat de facilitar la informació i recollir sol·licituds.


Aquesta promoció s’emmarca en el Pla per al dret de l’habitatge, promogut pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu atendre les necessitats d’habitatge de la població introduint diferents mesures, entre les quals hi ha l’ increment de la construcció d’habitatges protegits per l’INCASÒL, propietària del solar on s’estan construint aquests habitatges.

 

El període de presentació de sol·licituds va finalitzar el passat 13 de febrer, data a partir de la qual ADIGSA, empresa pública del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya les valorarà d’acord amb els requisits d’accés i la documentació aportada segons les condicions establertes en les bases per l’adjudicació dels habitatges. ADIGSA també durà a terme tot el procés administratiu fins a la seva adjudicació. Les llistes provisionals d’admesos i exclosos s’exposaran:

 

- a les oficines d’atenció ciutadana

- als centres cívics de la ciutat

- al Casal de Joves de la plaça d'Espanya (SIDRAL)

- a les oficines de la societat municipal Prohabitatge de Mataró (c/ Pablo Iglesias, 63, 1a planta, despatx 5).

- al web del Grup PUMSA www.grup-pumsa.cat

- al web d’ADIGSA www.adigsa.cat

 

Una vegada publicades les llistes provisionals, s’obrirà un període de 10 dies per a la presentació d’al·legacions. Un cop finalitzat aquest període, i prèvia resolució de les mateixes pel Director General de Promoció de l’habitatge, es publicaran les llistes definitives, als mateixos indrets que les llistes provisionals.

 

 

Habitatges per a joves

 

Els habitatges de Pla d’en Boet que està construint l’INCASÒL està previst que finalitzin durant aquest primer trimestre de 2009. 

 

Es tracta de dos edificis aïllats, amb dues escales cadascun, que se situen en un solar entre els carrers de Sant Cugat i de Javier Castaños. Tots els habitatges tenen una superfície útil d’uns 41 m2 i disposen d’un dormitori i un espai annex al menjador-estar que pot ser habilitat com a segon dormitori. Tots els habitatges tenen una plaça d’aparcament i un traster vinculat. Dels 94 habitatges, 3 són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. A la planta baixa d'un dels edificis, es construeix un local per a equipaments.