Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis Cre@tic arriben a la novena edició amb la voluntat d’impulsar iniciatives empresarials innovadores

Escoltar

Els Premis Cre@tic arriben a la novena edició amb la voluntat d’impulsar iniciatives empresarials innovadores

Els projectes es podran presentar a l’IMPEM fins al 19 d’octubre

Avui, dimecres 22 de juliol, s’inicia el període d’inscripció perquè les empreses i persones interessades en participar en la novena edició dels Premis Cre@tic de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) puguin presentar el seu projecte empresarial. El termini de presentació finalitza el 19 d’octubre.



Aquests guardons estan dirigits a aquelles persones que tenen una idea de negoci tecnològica i/o innovadora i a les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant el 2009.



L’objectiu és promoure la iniciativa empresarial en aquest àmbit i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró a través de nous projectes de negoci. Els Premis obren també la possibilitat de participar amb projectes que incorporin una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés, d’un nou mètode de comercialització o d’organització i que suposi un avantatge competitiu.



L'IMPEM ofereix l’assessorament de tècnics experts als interessats en participar-hi.



Durant el mes de novembre es donaran a conèixer els tres guanyadors dels Premis, que rebran 6.000, 3.000 i 1.500 € respectivament. També incorporen un accèssit, dotat amb 600 €, al millor projecte de negoci desenvolupat per les escoles universitàries de la ciutat en el marc del Programa Llavor de Fundació TCM. L'objectiu és promoure l'esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre el col·lectiu universitari. 



Els Premis estan organitzats amb la col·laboració de la Fundació TecnoCampusMataró- Maresme, la Diputació de Barcelona, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), el Grupo Intercom, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i Acc1ó.



Les bases completes dels Premis es poden consultar a la web de la Incubadora (www.laincubadora.cat) d'empreses de base tecnològica de Mataró i a www.mataro.cat.