Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instal·la la nova gespa artificial als camps municipals de futbol del Pla d’en Boet i de Cirera

Escoltar

L’Ajuntament instal·la la nova gespa artificial als camps municipals de futbol del Pla d’en Boet i de Cirera

A tots dos equipaments esportius es millorarà l’enllumenat i l’entorn

L’Ajuntament de Mataró ha començat les obres d’instal·lació de la nova gespa artificial dels camps de futbol del Pla d’en Boet i de Cirera, així com la reforma dels vestidors actuals d’aquest últim i la millora dels serveis i de l’entorn d’ambdós equipaments.

 

El Camp Municipal de Futbol de Cirera està situat a la carretera de Cirera i compta amb una superfície total de 8.835 m². L’emplaçament del Camp Municipal de Futbol de Pla d’en Boet és al carrer de Ciutat Freta amb l’avinguda de Lluís Companys. L’equipament ocupa 7.854 m².

 

El paviment d’ambdós terrenys de joc és de sorra i, per tant, el seu ús està condicionat a les inclemències del temps, ja que queda inhabilitat per practicar l’esport amb normalitat quan plou. La intervenció pretén millorar les actuals condicions del terreny de joc, col·locant un paviment de gespa artificial que garanteixi la màxima durabilitat de la fibra.

 

Els dos camps quedaran preparats tant per poder fer partits amb onze jugadors com per poder dividir el terreny de joc en dos camps de futbol 7 de forma transversal. El mobiliari esportiu dels camps de futbol 7 serà retràctil, de manera que es pugui desplegar quan es jugui en aquesta especialitat.

  

Nous vestuaris a Cirera

 

El projecte també contempla l’enderroc dels vestuaris del Camp Municipal de Futbol de Cirera i la substitució dels antics per uns altres de prefabricats. Els mòduls seran metàl·lics i aniran equipats amb tot el mobiliari necessari i amb els aparells sanitaris de dutxes i serveis per a cada vestidor.

 

Pel que fa a la xarxa de serveis, es faran les connexions a la xarxa general d’aigües residuals i es canalitzaran les aigües pluvials.

   

Xarxa de serveis del Camp Municipal de Futbol de Pla d’en Boet

 

La xarxa de clavegueram projectada al Camp Municipal Futbol de Pla d’en Boet és únicament pluvial i el col·lector general anirà paral·lel a la línia posterior del camp fins al clavegueram existent a l’avinguda de Lluís Companys.

 

També s’ha previst la implantació de la instal·lació de la xarxa de reg per aspersió i la reforma de la il·luminació del terreny de joc per adaptar-la a la nova superfície. Es desplaçaran les columnes existents de 13 metres d’alçada per tal d’afavorir una major uniformitat lumínica.

 

S’habilitarà un accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i s’eliminaran les escales i els esglaons aïllats.

  

Projectes del “Pla verd” del Pacte pel Futbol

 

Les obres d’adequació del Camp Municipal de Futbol de Cirera van començar la setmana passada i tenen una durada prevista de 9 setmanes. Els treballs han estat adjudicats a l’empresa Construcciones y Rebajes Arids, SA per un import de 501.000 € (IVA inclòs).

 

Pel que fa a la millora i adequació del Camp Municipal de Futbol de Pla d’en Boet, els treballs van començar a finals d’abril i es preveu que estiguin enllestits en un termini de 3 mesos. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Mondo Ibérica, SA per un import de 533.224 € (IVA inclòs).

 

Les actuacions previstes als dos camps es van acordar dins del “Pla verd” del Pacte pel Futbol, que estableix les actuacions de millora de les instal·lacions esportives. Les obres estan finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.