Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament millora el camp municipal d’hoquei amb la instal·lació de gespa artificial

Escoltar

L’Ajuntament millora el camp municipal d’hoquei amb la instal·lació de gespa artificial

L’entorn del terreny de joc també es reurbanitzarà

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va començar a mitjan maig les obres de millora i adequació de les instal·lacions esportives del camp municipal d’hoquei, situat entre el Camí dels Contrabandistes i el carrer de Galícia. L’actuació comporta la instal·lació de gespa artificial.

 

El recinte tancat ocupat per l’actual camp és de 10.737,22 m², però les obres afecten una superfície total de 11.364, 52 m², ja que també es reurbanitzarà l’entorn del terreny de joc.

 

Millores de l’equipament

 

La superfície de joc actual, que està deteriorada i no té reg automatitzat, se substituirà per una nova gespa artificial amb reg automàtic. Al voltant de la gespa es col·locarà una vorada de formigó de color gris i una barana de 90 centímetres d’alçada per protegir els espectadors. El projecte també preveu substituir la tanca perimetral del recinte, que està en mal estat, per una de nova, metàl·lica i de dos metres d’alçada. També s’instal·larà una xarxa darrera de les porteries.

 

El sistema de drenatge de les aigües pluvials superficials constarà d’una canaleta perimetral a tot el terreny esportiu. Aquest sistema permetrà la recollida selectiva i el reaprofitament de les aigües per al reg, gràcies a la col·locació d’un dipòsit. La iniciativa també inclou el nou enllumenat que permetrà la pràctica nocturna de l’esport.

  

Entorn del terreny de joc

 

Els treballs inclouen la urbanització parcial de les voreres de l’entorn que limiten amb el carrer Galícia i la replantació d’una vintena d’arbres. També es construiran provisionalment un conjunt de vestidors i serveis.

 

El recinte estarà equipat amb noves banquetes per a tècnics i suplents.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa ACSA, Obras e Infraestructuras, SA, i tenen una durada prevista de 7 mesos. El pressupost d’adjudicació és de 814.244,29 € (IVA inclòs).

 

Els treballs estan finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.