Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament mostra el seu suport als cooperants segrestats a Mauritània i als voluntaris de Barcelona Acció Solidària

Escoltar

L’Ajuntament mostra el seu suport als cooperants segrestats a Mauritània i als voluntaris de Barcelona Acció Solidària

La Junta de Portaveus celebrada el passat 21 de desembre va aprovar una proposta de resolució presentada per tots els grups municipals en què es mostra el reconeixement i l’admiració de l’Ajuntament davant la tasca realitzada pels voluntaris de l’ONG Barcelona Acció Solidària i s’expressa la solidaritat del consistori amb els tres cooperants segrestats a Mauritània.


 El text íntegre de la proposta de resolució és el següent:



“ L’Ajuntament de Mataró vol expressar el seu reconeixement i admiració per la tasca duta a terme pels voluntaris de l’ONG Barcelona Acció Solidària que s’havien desplaçat a Mauritània per transportar ajuda humanitària a diversos països d’Àfrica; i vol fer arribar el seu suport moral als membres de la caravana que després dels incidents soferts van finalitzat la ruta i les accions que tenien previstes.

L’Ajuntament de Mataró vol fer extensiva la seva solidaritat amb els tres cooperants de Barcelona Acció Solidària segrestats a Mauritània: Albert Vilalta, Alícia Gámez i Roque Pascual i a les seves famílies. I en aquest sentit, vol recolzar totes les gestions que s’estiguin duent a terme des del Govern central, de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, confiant que siguin alliberats al més aviat possible.

 

Per això, acorda:

 

Comunicar aquesta resolució a l’ONG Barcelona Acció Solidària perquè la faci també extensiva a les famílies dels cooperants, a l’Ajuntament de Barcelona, a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i a l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional.”