Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova l’enllumenat públic del carrer de l’Estadi i d’un tram del passeig de Ramon Berenguer III

Escoltar

L’Ajuntament renova l’enllumenat públic del carrer de l’Estadi i d’un tram del passeig de Ramon Berenguer III

L’estalvi energètic previst és del 23%

L’Ajuntament ha començat aquesta setmana les obres de renovació de l’enllumenat públic del carrer de l’Estadi i de les dues voreres del passeig de Ramon Berenguer III en el tram comprès entre el carrer de l’Estadi i la ronda del Cros. Els treballs també afecten a la plaça situada a tocar del Mercat de Cerdanyola.

 

Les obres consisteixen en el desmantellament de les línies i punts de llum existents; el condicionament i adequació dels quadres d’escomesa, i la instal·lació de noves línees de distribució i punts de llum.

 

Al carrer de l’Estadi els nous punts de llum es col·locaran en columnes de 9 metres situades només en una de les voreres. Al passeig de Ramon Berenguer s’instal·laran columnes de 4 metres d’alçada.

 

En total s’instal·laran 41 punts de llum, el mateix nombre de punts que té l’enllumenat antic. S’instal·larà un sistema de reducció i estabilització de flux que permetrà adaptar el nivell de llum en funció de les hores de major o menor ús de la via pública i aconseguir un major estalvi energètic.

 

La nova instal·lació serà més eficient, suposarà una millora del nivell de il·luminació i la uniformitat de la mateixa, i consumirà un 23,27% menys d’energia.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Electricitat Boquet SL, i tenen una durada prevista de 40 dies. El pressupost d’adjudicació és de 138.999 € (IVA inclòs).