Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament transforma en una pista per a hoquei patins i futbol sala l’antic camp de futbol a 7 de Cirera

Escoltar

L’Ajuntament transforma en una pista per a hoquei patins i futbol sala l’antic camp de futbol a 7 de Cirera

Les porteries seran desmuntables

El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament va començar la setmana passada les obres de pavimentació de l’antic camp provisional de futbol a 7 de Cirera, situat a l’avinguda del Corregiment, amb l’objectiu de que s’hi pugui destinar a la pràctica de l’hoquei patins i del futbol sala.

 

El perímetre de la pista d’hoquei estarà format per un rectangle de 40x20 metres. El recinte quedarà delimitat per una tanca d’1 metre d’alçada, amb dues portes d’accés d’1 metre d’ample i una porta de doble full de 4 metres en total. Als extrems transversals de la pista es col·locarà una xarxa de protecció de 4 metres d’alçada.

 

La reforma també inclou la col·locació d’una pèrgola i un mòdul prefabricat amb serveis. També es preveu la millora dels serveis d’enllumenat per afavorir la il·luminació actual de l’equipament.

  

Recinte de doble funció

 

Les obres preveuen deixar unes zones pavimentades fora pista per escalfar i patinar. Així mateix, es pintarà la pista amb les marques d’hoquei patins i futbol sala. Per tal d’aprofitar el recinte, les porteries d’hoquei amb les xarxes de protecció seran desmuntables.

 

Les porteries de futbol sala es col·locaran amb un sistema que no perjudiqui el paviment, per no posar peces sobresortints que puguin molestar als patinadors.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Servicios y Obras Barcelona, S.L., per un import d’adjudicació de 215.000 € IVA inclòs, i tenen una durada prevista de 3 mesos.

 

La construcció de la nova pista esportiva d’hoquei sobre patins està finançada pel Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL), que pretén crear ocupació mitjançant l’execució d’obra pública. L’Ajuntament durà a terme 52 obres amb els ajuts del FEIL, que suposen una inversió de 21 milions d’euros a la ciutat i una previsió d’ocupació de 582 llocs de treball.